piroskonyha |
Lehet, hogy furcsa, de én a bográcsoshoz mindig savanyúságot eszem. Van aki ezen csodálkozik, de én nem tudom elképzelni, hogy semmi zöldség ne legyen hozzá.
Amíg a férjem főzött az udvaron, addig én elkészítettem többek között a csalamádét.
1fej káposztát és 2 fej vöröshagymát vékonyra gyalultam robotgéppel.
1 tv paprikát vékony szeletekre vágtam.
1/2 erős paprikát nagyon vékonyra szeleteltem.
Az egészet besóztam és
hagytam állni 1órát.
Ennyi idő alatt levet ereszt, amit jól kinyomkodtam belőle.
Előtte már elkészítettem a savanyú levet -1,5 liter víz, 7 cl. ecet, 1/2 ek. só, 1 kk. őrölt bors, 1 ek. kristálycukor, 1 kk. őröltkömény-, amit ráöntöttem és hagytam benne ázni egy kicsit a kinyomkodott káposztát.
Ezután üvegbe töltöttem, és betettem a hűtőbe.
Pár óra után már ettük a fiammal a bográcsoshoz. A férjem nem eszik hozzá semmilyen savanyút, de mi helyette is ettünk.
2 db 7dl-es üveggel lett belőle.
Az egyik üveg el is fogyott még aznap.
Amint látni, tartósítószert nem teszek bele, hiszen a hűtőben pár napig eláll.
Jó étvágyat!
What is the difference between casino games and slots?
VálaszTörlésSlot games are https://tricktactoe.com/ the most popular casinosites.one types หารายได้เสริม of casino games, and the majority are slots. and bsjeon.net the most commonly played slot games. poormansguidetocasinogambling.com