piroskonyha - töltött karaj |
Hozzávalók:
kb. 70 dkg sertéskaraj
só
őrölt bors
húsvarázs ízesítő
olaj
2 nagy cikk fokhagyma
24 karika füstölt kolbász
8 szelet sajt
1 nagy fej vöröshagyma
piroskonyha - töltött karaj |
piroskonyha - töltött karaj petrezselymes rizottóval |
A vágásokat megkenem a páccal amit előtte elkészítek.
Pác:
olaj, fokhagyma, bors, húsvarázs, só
Hagyom állni minél tovább.
A kolbászkarikákat, a vöröshagyma karikákat és a sajtszeleteket belerakom a résekbe.
Egy 20x20-as üvegtálba öntök egy kis olajat és egy kis vizet majd beleteszem a húst.
Alufóliával letakarom és előmelegített sütőben kb. 2 órát sütöm.
Hagyom hűlni, hogy szebben lehessen szeletelni.
Petrezselymes rizottóval tálaltam.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése