2015. május 23., szombat

SÓS RÁGCSA


Legegyszerűbben elkészíthető sós ropogtatni való amit eddig készítettem.
A leveles tésztát persze saját magunk is elkészíthetjük, de én most az egyszerűbb megoldást választottam.

1 cs. leveles tészta, 0,5 kg
1 tojás
lenmag
5 dkg reszelt sajt

A tésztát előző este kivettem a fagyasztóból.
A szilikonos lapot beliszteztem, a tésztát kb. 3-4mm vastagságú téglalap alakúra kinyújtottam.
Tojással lekentem, megsóztam.
Pizzavágóval 3 x 3 cm nagyságú kockákra vágtam.
A gázsütőt 6-os fokozaton előmelegítettem és 15 perc alatt megsütöttem.

Másnap is jó ropogtatni, ajánlom mindenkinek!!

Facebook oldalamhoz   ITT  csatlakozhattok!

Jó sütögetést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése