piroskonyha |
Gyorsan megkerestem és hozzá is kezdtem.
Hozzávalók:
3 egész csirkecomb
4 ek. olaj
1 citrom
fél k.k. őrölt köménymag
fél k.k. őrölt erős paprika
2-3 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors,
A citrom levét kifacsartam, a fokhagymát lereszeltem és összekevertem a többi hozzávalókkal.
Azt beleöntöttem egy üvegtepsibe és a megmosott, leitatott csirkecombokat ebben a pácban jól megforgattam és a hűtőbe tettem legalább 1 órára.
Mielőtt az előmelegített sütőbe raktam volna, fóliával letakartam. Amikor már majdnem kész volt a húsi levettem róla a fóliát és pirítottam a tetejét.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kedveli a csípős ízeket.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése