Szeretjük a hagymát, a pirított hagymát pedig nagyon!
5 db közepes fej vöröshagyma
10 szelet sertéstarja
liszt
olaj
só, őrölt bors ízlés szerint
burgonya
A húst felszeleteltem, sóztam, lisztbe megforgattam és kevés olajban mind a két oldalát megsütöttem.
A tepsibe olajat öntöttem és ráraktam a kisütött hús szeleteket.
A gázsütő 4-es fokozatán -160fok- sütöttem kb. 1 1/2 órát. A sütési idő közepén megfordítottam a húsokat, megborsoztam és tovább sütöttem.
A vöröshagymákat megpucoltam és felkarikáztam.
Egy neylon tasakba beletettem a hagyma harmadát, szórtam rá lisztet és összeráztam .
A felmelegített olajban megpirítottam. Vigyázzunk, mert hamar megéghet.
Köretként főtt sós burgonyát kínáltam.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése