Franciasaláta |
Hozzávalók:
3 nagy burgonya
2 nagy sárgarépa
3 dl zöldborsó, mirelit
1 nagy alma
2 db közepes csemege uborka
3-4 dl tejföl
1,5 - 2 dl majonéz
1 tk. porcukor
1 csapott ek. mustár
só
fehér őrölt bors
A hozzávalókat apró kockákra vágtam.
A burgonyát, a zöldborsót és a sárgarépát sós vízben megfőztem . Hideg vízzel leöblítettem és lehűtöttem.
A tejfölt a majonézzel simára kevertem. Sóztam, borsoztam és hozzáadtam a mustárt és a porcukrot.
Vigyázva belekevertem minden hozzávalót, majd megkóstoltam, hogy mivel ízesítsem még.
Franciasaláta |
Az edényt lezártam és hűtőben hűtöttem.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése