piroskonyha |
Igaz, hogy nagy meleg van a sütögetéshez, de valami desszert mindig kell. Nem nagyon válogatunk, az a lényeg, hogy édes legyen.
Arra gondoltam, hogy legyen ma mákos palacsinta, de a mákot nem mint tölteléket fogom használni, hanem belekeverem a masszába.
Ha sima palacsintát sütök, akkor az vékony, de most az átlagosnál vastagabb palacsintákat sütöttem. Gondoltam így jobban fog mutatni a tányéron.
Elkészítettem a palacsinta masszáját ugyanúgy mint az almás-fahéjas palacsintánál. Vagyis, annyi különbséggel, hogy darált mákot tettem bele.
Így sütöttem ki, vastag csíkokra vágtam és mézzel meglocsoltam.
Érdekes volt, hogy nem a megszokott formájában fogyasztottuk a palacsintát.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése