Délelőtt raktam össze és este már ettük is. De igaza volt Citromhab-nak, hogy este kell elkészíteni és reggelre már jó.
Az enyém még egy picit puhulhatott volna, de tényleg csak egy picit, mert amint látjátok a képen szépen lehetett már szeletelni.
Rögtön a családom kedvence lett. Örülök, hogy rátaláltam és elkészítettem, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hozzávalók:
25dkg háztartási keksz,
1 nagy dobozos tejföl,
3 evőkanál kristálycukor,
1 cs. vaníliás pudingpor,
3-4 dl meggyszörp hígítva
Egy üvegedény aljára lerakok egy sor kekszet. Erre rákenem a cukros tejföl felét. Ismét egy sor keksz, egy sor tejföl, egy sor keksz.
Elkészítem a pudingot a meggyszörppel és még melegen rákenem a keksz tetejére.
MEGGYSZÖRPPEL |
NARANCSSZÖRPPEL |
GYÜMÖLCCSEL A TETEJÉN |
CITROMOS KRÉMMEL, http://piroskonyha.blogspot.hu/2016/07/citromos-kekszes-kocka-sutes-nelkul.html |
Babapiskótával... |
Jó étvágyat!
Meggyszörp mikor csöppen a történetbe? A pudigba keverem? Mikor? Köszi
VálaszTörlésÜdvözöllek az oldalamon! A szörppel készítem el a pudingot amit a süti tetejére kenek rá!!! Átírom a receptet, hogy érthetőbb legyen az elkészítés. Remélem sikerülni fog a sütemény és ízleni is fog.
Törlés