2013. február 10., vasárnap

KEKSZES SÜTI

Citromhab blogjában találtam rá erre a gyönyörű és mégis annyira egyszerű sütire.
Délelőtt raktam össze és este már ettük is. De igaza volt Citromhab-nak, hogy este kell elkészíteni és reggelre már jó.
Az enyém még egy picit puhulhatott volna, de tényleg csak egy picit, mert  amint látjátok a képen szépen lehetett már szeletelni.
Rögtön a családom kedvence lett. Örülök, hogy rátaláltam és elkészítettem, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hozzávalók:

25dkg háztartási keksz, 
1 nagy dobozos tejföl, 
3 evőkanál kristálycukor,
1 cs. vaníliás pudingpor, 
3-4 dl meggyszörp hígítva

Egy üvegedény aljára lerakok egy sor kekszet. Erre rákenem a cukros tejföl felét. Ismét egy sor keksz, egy sor tejföl, egy sor keksz.
Elkészítem a pudingot a meggyszörppel  és még melegen rákenem a keksz tetejére.


MEGGYSZÖRPPEL
NARANCSSZÖRPPEL
GYÜMÖLCCSEL A TETEJÉN
CITROMOS KRÉMMEL, http://piroskonyha.blogspot.hu/2016/07/citromos-kekszes-kocka-sutes-nelkul.html
 Facebook oldalamhoz itt csatlakozhattok!

Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

  1. Meggyszörp mikor csöppen a történetbe? A pudigba keverem? Mikor? Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdvözöllek az oldalamon! A szörppel készítem el a pudingot amit a süti tetejére kenek rá!!! Átírom a receptet, hogy érthetőbb legyen az elkészítés. Remélem sikerülni fog a sütemény és ízleni is fog.

      Törlés