2017. augusztus 10., csütörtök

HAGYMÁS HAJDINA


Diétám folytatásához most tanácsokat kapok egy hónapig Sacitól. Imádom a kedvességét, tudását, elhivatottságát.
Az ő tanácsai alapján készítettem a csirkemellhez hajdinát köretként.

Mivel még sosem csináltam, ezért utána olvastam és ez a recept volt a legszimpatikusabb.

10 dkg vöröshagyma
1/3 ek kókuszolaj
2 dkg hajdina

Őrölt bors

A hajdinát megmostam.
A vöröshagymát apró kockára vágtam és megpirítottam az olajban.
Beleöntöttem a hajdinát és egy kicsit pirítottam, fűszereztem.
Felöntöttem több mint dupla mennyiségű vízzel és megfőztem.

156 kcal 24,3ch

Fóliában sült csirkemellet ettem hozzá kovászos uborkával.

Csirkemellel és uborkával: 380 kcal és 30,8ch.
Facebook oldalamhoz itt csatlakozhattok!

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése