Ez a palacsinta a kedvencek közé fog kerülni.
Az almától nagyon finom volt, és az is tetszett benne, hogy vastagabb volt a megszokottól.
Szódavizet mindig szoktam beletenni, de ebbe nem tettem csak tejet.
3 tojás
csipet só
2 ek. kristálycukor
6 ek. fehér liszt
3 ek. teljes kiőrlésű liszt
3-4 dl tej
1 kk. sütőpor
1 kk. őrölt fahéj
1 reszelt alma
1 reszelt alma
2 ek. olaj + a sütéshez
A tojást habverővel simára kevertem a liszttel és a tej felével.
Ezután hozzákevertem a többi alapanyagokat és hagytam egy kicsit állni.
Palacsintasütőben kettőt sütöttem ki egyszerre.
20 db lett belőle.
Mindig azt mondják, hogy a cukortól odaragad a palacsinta, de ebben az esetben ez nem volt igaz.
Egy sem ragadt oda!!!!!
Biztos vagyok benne, hogy estére már egy sem lesz belőle.
Facebook oldalamhoz itt csatlakozhattok!
Jó étvágyat!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése