2016. március 28., hétfő

KASZINÓTOJÁS



Húsvétkor nem maradhat el a kaszinótojás.
A tölteléke lehet, hogy nem pontosan úgy készült, ahogy az eredeti receptben van, de nekünk így a finom.

8 db tojás
2 db burgonya
őrölt fehér bors
tejföl

A tojásokat keményre főztem.
Megpucoltam és hosszában kettévágtam.
Kivettem a sárgáját.
Közben sós vízben megfőztem a burgonyát.
Még melegen villával összetörtem a burgonyát és a tojássárgáját.
Fűszereztem és tejföllel olyan állagúra kevertem, hogy a habzsákból vissza tudjam majd visszatölteni a tojásba.


Egérke formájú kaszinótojást is csináltam.
A féltojásba kevés krémet töltöttem, mert ezt vissza kell fordítani, tehát ez lett az alja.
Két fél retekszelet lett a füle, egész bors a szeme.
Aranyos lett, pedig nem szeretem az egereket!!!


Facebook oldalamhoz  ITT csatlakoztattok!

Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése