Ha fogyasztotok zsírt, akkor próbáld ki úgy, hogy a margarin felét teszed, és a másik fele zsír. Szerintem úgy még finomabb, sőt ha a lisztel is teszel pár kísérletet, az is más élményt ad. Én 3o% sima fehér lisztet szoktam használni, és 7o% valamilyen egyéb lisztet, pl zabpehely, vagy tönköly stb. A víz helyett tejfölt szoktunk tenni, de nagyjából hasonló a receptünk.
Szia!
VálaszTörlésHa fogyasztotok zsírt, akkor próbáld ki úgy, hogy a margarin felét teszed, és a másik fele zsír. Szerintem úgy még finomabb, sőt ha a lisztel is teszel pár kísérletet, az is más élményt ad.
Én 3o% sima fehér lisztet szoktam használni, és 7o% valamilyen egyéb lisztet, pl zabpehely, vagy tönköly stb. A víz helyett tejfölt szoktunk tenni, de nagyjából hasonló a receptünk.