Rántott sertéskaraj helyett ma ezt a tejfölös-tojásos panírban sült húst készítettem.
Finom puha panírja lett a húsnak és így nem kellett hozzá zsemlemorzsa.
9 szelet sertéskaraj bepanírozásához kellett:
3 tojás
3 ek. liszt
4 púpozott tk. tejföl
só
őrölt bors
olaj a sütéshez
A hozzávalókból a palacsintatésztától sűrűbb, sima panírt kavartam.
A kikloffolt húst sóztam, borsoztam.
De mielőtt a panírba mártottam volna, sima lisztben megforgattam a húst. A lisztre jobban rátapadt a panír mint a sima húsra.
Forró olajban kisütöttem mind a két oldalát.
Papírtörtőre raktam.
Burgonyapürével tálaltam.
Facebook oldalamhoz itt csatlakozhattok.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése