2017. február 26., vasárnap

TEJFÖLÖS-TOJÁSOS PANÍRBAN SÜLT SERTÉSKARAJ


Rántott sertéskaraj helyett ma ezt a tejfölös-tojásos panírban sült húst készítettem.
Finom puha panírja lett a húsnak és így nem kellett hozzá zsemlemorzsa.

9 szelet sertéskaraj bepanírozásához kellett:

3 tojás
3 ek. liszt
4 púpozott tk. tejföl
őrölt bors

olaj a sütéshez

A hozzávalókból a palacsintatésztától sűrűbb, sima panírt kavartam.
A kikloffolt húst sóztam, borsoztam.
De mielőtt a panírba mártottam volna, sima lisztben megforgattam a húst. A lisztre jobban rátapadt a panír mint a sima húsra.
Forró olajban kisütöttem mind a két oldalát.
Papírtörtőre raktam.

Burgonyapürével  tálaltam.

Facebook oldalamhoz itt csatlakozhattok.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése