Hozzávalók:
40 dkg liszt, 1 sütőpor, 15dkg porcukor, 3-4 ek tejföl, 20 dkg ráma, 4 tojássárgája,
Hab:
25 dkg darált dióbél, 15 dkg porcukor, 4 tojásfehérje
Tojásfehérjét kemény habbá verjük és lazán hozzákeverjük a cukros diót.
Krém:
6dl tej, 10 dkg vanília pudingpor, 25dkg ráma, 25 dkg porcukor
Pudingot megfőzzük, ha kihűlt hozzákeverjük a cukros margarinhoz. A rámát a cukorral simára kell keverni.
Tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd 3 lapot nyújtunk belőle amit megkenünk a habbal és kisütjük.
A krémmel megtöltjük a lapokat.
Másnap szeleteljük, mert akkorra puhul meg a tészta.
piroskonyha |
piroskonyha |
piroskonyha |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése