Sütöttem már csülköt, de most másképpen készítettem el.
Először megfőztem fűszeres lében, majd sütőbe raktam és ott már csak a burgonyával együtt átpirítottam.
Először a csülköt megfőztem kb. 4 liter vízben:
1 db hátsó sertéscsülök
4 db babérlevél
szemesbors
1 ek. só
2 cikk fokhagyma
1 db vöröshagyma
Amikor a csontot ki tudtam húzni belőle akkor volt jó.
Egy tepsibe olvasztott zsírt tettem.
Beletettem a megfőtt csülköt.
Mellé vágtam a fokhagymát és vöröshagymát.
A tepsibe öntöttem a kockára vágott, megfőtt burgonyát.
Megpirítottam.
Párolt káposztával együtt tálaltam.
Facebook oldalamhoz ITT csatlakozhattok.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése